Ambasadorii Ruffwear in lume – Misiune: Traieste Aventura!


Ambasadorii Ruffwear intruchipeaza in intreaga lume cultura brandului, adica dragostea pentru miscarea in natura si momente minunate petrecute alaturi de stapani. Acestia inspira si provoaca compania in mod continuu sa dezvolte mecanisme, accesorii si echipamente care satisfac nevoile celor mai exigenti sportivi in cele mai solicitante conditii.

Ruffwear considera ca interactiunea prin diverse activitati in aer liber (skijoring, bikejoring, boardjoring, catarare libera, alpinism, surfing, mersul pe placa, cros, alergare, mars, trasee montane, vanatoare, plimbarile de agreement pline de joaca etc) construieste legaturi puternice intre oameni si caini, ceea ce face fiecare aventura mai distractiva.

Astfel, misiunea Ruffwear este aceea de a construi accesorii si echipamente pentru catei, produse care creaza placere crescuta atunci cand sunt testate atat de blanosi, cat si de oamenii care ii insotesc, oferind in acelasi timp un nivel ridicat de siguranta si confort.
La sfarsitul zilei, Ruffwear crede ca toata munca merita efortul depus datorita legaturii uimitoare cu cainii nostri si a capacitatii extraordinare a acestora de a ne motiva sa iesim si sa exploram.

Caini ne incurajeaza „sa ne urmam si noi nasul” doar pentru a vedea unde ne duce fiecare experienta, imbunatatind fara urma de indoiala sanatatea, viata si perspectivele noastre.
Asadar, combinati apetitul unui caine pentru explorare cu echipamentul potrivit de la Ruffwear si veti fi pregatit pentru inca o mare aventura!

Articole Similare

Post navigation

Posteaza un Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *