Review: Calatorind cu blanosii, aventura de iarna!

Visul oricărui căţel este o vacanţă doar el cu stăpânul lui, să petreacă timp jucându-se doar cu el, să îl iubească şi alinte admirându-i doar codiţa lui, să îi permită să mănâce la masă direct din farfuria ocrotitorului (acasă acest “sacrilegiu” este aspru pedepsit de cea a cărui “codiţă” i-o admiră stăpânul când sunt toţi trei împreună ☺, precum să şi doarmă împreună cu el în patul mirosind a aftershave şi ciorapi purtaţi 3 zile la rând de stăpân.

Şi cum visele nu se împlinesc deodată toate, ne-am gândit să încercăm să împlinim câteva din cele ale acestor sufletele blănoase care ne iubesc până la moarte şi dincolo pentru atât de puţin cât cer.

O vacanţă la munte să schiem împreună părea planul perfect, dar ca în orice aventură totul trebuia planificat în amănunţime pentru a nu avea surprize neplăcute.

Şi ne-am echipat! Cattitude Brands www.cattitude.ro ne-a ajutat cu o mulţime de sfaturi în alegerea celor mai bune accesorii pentru sezonul acesta şi nu ne-a fost uşor.

În primul rând ştiam că va fi zăpadă mare şi destul de frig, aşa că primele accesorii pentru Bruno au fost ghetuţele Polar Trex special făcute de cei de la Ruffwear să asigure protecţie, căldură şi posibilitatea de mişcare natural pe suprafeţe îngheţate şi în condiţii de temperaturi scăzute.

Super entuziasmaţi că am rezolvat cu lăbuţele …..şi 4 dintr-o lovitură (sic!) ….ne-am îndreptat atenţia spre hăinuţa care trebuia să ne apere de frig….mai ales la blăniţa scurtă a lui Bruno. Grea alegere, sincer…. culori care de care mai vii şi pline de energie, varietate mare de gecuţe pentru fiecare tip de distracţie pe care am fi decis să o petrecem împreună….alegeri, alegeri, alegeri…..dar în final ne-a făcut cu ochiu’ hăinuţa Powder Hound de la Ruffwear. Geaca era foarte călduroasă, în interior având o căptuşeală sintetică ce se mula după blănos, iar fermoarul ne ajuta să ne îmbrăcăm şi dezbrăcăm rapid. Materialele de ultima generaţie, moderne, foarte plăcute la atingere şi de bună calitate ne-au încântat şi promiteau pe lângă protecţie şi rezistenţă la purtare şi vreme rea.

Ultimul pe lista lui Bruno a fost minunatul pătuţ “de tras sufletu’ lângă stăpân” în pauzele dintre alergăturile prin pădure şi trasul pe schiuri, practic şi uşor de transportat şi care ne salvează în orice anotimp de o răceală straşnică dacă dorim să avem doar codiţe sănătoase şi fericite.


Cu aşa echipament simţeam că suntem pregătiţi să înfruntăm cei mai mari nămeţi şi să trăim cea mai grozavă aventură! Aprobarea a venit imediat: un lătrat scurt şi un pupic sărit direct pe buze ne-a convins că suntem pe calea cea bună şi e timpul să plecăm la drum.

Drumul cu maşina era o plăcere pentru toată lumea pentru că aveam tot ce ne trebuia pentru a-i face călătoria blănosului confortabilă şi relaxantă timp de cele 3 ore până la munte, că să nu mai vorbim de posibilul trafic.

Am verificat hamul ataşat părţii din spate a maşinii şi apoi l-am invitat pe iubitul meu companion de aventuri înăuntru.

Recunoaştem că întreţinerea maşinii este mult mai uşoară de când am instalat hamacul celor de la Kurgo, ca să nu mai vorbim că nu ne mai îngrijorăm dacă este curată când prietenii vor să stea pe bancheta din spate, doar scoatem hamacul şi îl depozităm în portbagaj….oricum băieţii de la spălătorie ne mulţumesc de fiecare dată pentru că au mai puţin de lucru la maşina noastră ☺.

Cele 3 ore au zburat într-o clipă pe muzica celor de la ABBA (încă mai atinge inimi, ştiu….), mai ales că aveam cu noi minunea de RelaxoDog care oferă blănoşilor o stare de relaxare inconştienţă profundă. Pe inventatorul acestui concept nou şi modern “made în Germany” l-am cunoscut personal şi am fost încântaţi să descoperim cum o echipă de veterinari, terapeuţi comportamentali şi crescători de câini au petrecut 5 ani pentru a dezvolta acest produs nou, produs care nu se compară cu alte produse pe bază de feromoni sau muzică convenţională pentru relaxarea animalelor.

După ce blănosul a urmat terapia recomandată de producătorii RelaxoDog©, frica de călătorii şi răul de maşină au devenit episoade rare şi acum ne putem bucura într-adevăr de călătoria cu maşina.

Şi am ajuns!!!!

La munte, la zăpada strălucind ca cele mai pure diamante doar acolo sus sus de tot pe crestele cele mai înalte!

Adrenalina creştea uşor în timp ce ne montam echipamentul pentru care organizasem aventura, era prima oară în sezon şi amintirile frumoase din anii trecuţi începeau să ne “furnice”……..când în faţă noastră……dintr-un tăvălug imens de fulgi graşi de nea ……a apărut EA!…..Inegalabila sportivă şi multiplă campioană la frumuseţe după care i se scurgea năsucul lui Bruno…..da, chiar EA! Karina!

Şi nu oricum….ci în cel mai cool ham pe care un stăpân îl poate face cadou unui blănos: Omnijore System!

Clipele de admiraţie s-au scurs instant în timp ce Bruno mănat de mândria rasei de vânător şi de agitaţia momentului s-a năpustit să îşi urmeze ursita, nelăsându-mi decât opţiunea de a-mi păstra echilibrul pentru a trăi o experienţă de neuitat în cea mai frumoasă aventură de schi petrecută împreună cu el şi de povestit nepoţilor…..lui Bruno şi a Karinei ☺.

Save

Save

Save

Articole Similare

Post navigation

Posteaza un Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *