Castigatorii Concursului cu Jucarii!

Woof Woof!

Daca e Duminica 5 Noiembrie e “Ziua Z” pentru Concursul nostru! Nu stim daca blanosii castigatori au simtit ceva azi dimineata cand au dat prima oara din codita, dar gata cu suspansul!

Pentru echipa Cattitude a fost greu si de aceasta data sa alegem cei mai meritosi si frumosi dintre catei. Stim ca era cel mai simplu sa tragem la sorti, dar am dorit prin premiile oferite pe alese, sa ii incurajam pe cei mici aflati la primele jucarii din viata lor, pe blanosii care le impart cu bucurie cu alti confrati sau fac terapie asistata, pe cei gata de aventuri tot timpul si nu in ultimul rand pe oamenii care atunci cand destinul le scoate in cale un astfel de suflet, il primesc cu bratele deschise pentru ca stiu ca ii fac mai buni.

Premiul 1: Heidi (Vlad Nussem)

Premiul 2: Bes (George Mosoia)

Premiul 3: Freya (Diana Fulger)

Am decis si cateva mentiuni, cum spuneam greu cu jurizarea fara “biletele” , iar premiantii vor primi drept cadou mancarica buna si o lesa retractabila.

Baby Oscar (Lungu Liliana)
Pusa (Ioana Rodica Trandafir)
Masha (Cristina Georgescu)

Va multumim ca ati participat si va asteptam la concursul urmator!

Echipa Cattitude

CONDITII DE PARTICIPARE

Nimic nu este mai frumos in viata decat sa te bucuri alaturi de cei dragi de aventurile vietii! In acest spirit venim cu un concurs cu premii alese din noile jucarii venite in magazinul nostru, cum ar fi gama Gnawt-Pacific West de la Ruffwear si multe altele de la Planet Dog. Aceste jucarii interactive incurajeaza activitatile in aer liber si natura, joaca cu cateii devine super distractiva si placuta. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti aici cea mai frumoasa poza a blanosului din miile pe care suntem convinsi ca le aveti si un mic text in care sa ne spuneti care jucarica din cele oferite ca premii vi le doriti pentru catelul Dvs. si mai ales De Ce. Va incurajam sa cititi mai multe detalii despre acestea pe magazinul nostru online la Sectiunea Jucarii pentru Catei https://www.cattitude.ro/ro/18-jucarii pentru a va da seama care dintre premiile puse in joc sunt cele mai potrivite pentru a va face catelul fericit!

Reguli de participare:

1/ Durata Concursului: 20 Octombrie ora 00:00 – 31 Octombrie ora 23:59
2/ Un proprietar poate participa cu mai multi catei, dar de pe conturi diferite de FaceBook (membrii ai familiei, prieteni, etc – nu conturi false/clone sau recent create in acest scop)
3/ Castigatorii vor fi desemnati de catre Echipa Cattitude urmare selectiei celor mai frumoase postari prin care urmarim sa incurajam joaca cu cateii in aer liber, spiritul de aventura, iesirile in natura si povestile amuzante cu acestia.
4/ Castigatorii vor fi anuntati pe data de 5 Noiembrie pe pagina noastra de FaceBook

Premiile concursului

Premiul 1: In functie de talie si rasa, o jucarie la alegere din gama Gnawt®-Pacific West de la Ruffwear sau Mingile Orbee-Tuff® Industrial Diamond Plate de la Planet Dog, mai precis: Gnawt A Rock, Gnawt A Stick, Gnawt A Cone, Mingea Diamond Plate si Double Tuff

Premiul 2: In functie de talie si rasa, o jucarie la alegere din gama Orbee-Tuff Cosmos de la Planet Dog, mai precis: Lunee, Luna, Sol si Ringo

Premiul 3: In functie de talie si rasa, o jucarie la alegere din gama Orbee-Tuff Sport de la Planet Dog, mai precis: Minge de Baschet, Minge de Golf, Fotbal, Fotbal American, Minge de Baseball, Minge de Tenis, Puc de Hochei
Mult Succes!

Articole Similare

Post navigation

Posteaza un Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *