Concurs: Westie wanted! Castiga o sedinta de styling la Pet Expo 2017!

PetExpo se apropie cu pasi repezi si, pentru ca de data aceasta ne dorim sa venim cu ceva diferit, ne-am propus sa invitam toti stapanii de westie la un concurs.

Ce trebuie sa faceti pentru a participa

Regulie concursului sunt foarte simple. Trebuie doar sa adaugati o fotografie cat mai recenta cu micul vostru westie la imaginea de concurs de pe Facebook. Ultima zi de inscriere este 1 mai, ora 23:59, urmand ca pe 2 mai juriul nostru sa aleaga un castigator.

Criterii dupa care ne ghidam in alegerea castigatorului:

  • acesta trebuie sa fie din Bucuresti sau sa fie sigur ca poate ajunge atat la PetExpo in ziua de sambata, 6 mai, cat si la o intalnire in prealabil cu echipa Cattitude Brands
  • cainele sa nu fie recent toaletat

Premiile

Premiul principal consta intr-o sedinta de styling in cadrul Grooming Show de sambata, 7 mai, la PetExpo 2017. Astfel blanosul vostru va fi rasfatat de groomerul Cattitude Brands, Robert Angelescu. Robert are o experienta bogata cu blanosi de toate tipurile si rasele si vine cu o atitudine fresh, moderna si plina de consideratie pentru ingrijirea animalutelor, similara cu experienta traita in saloanele din Marea Britanie cu care a colaborat pana in prezent. Dand dovada de imaginatie, atent la detalii si perfectionist, el ne-a cucerit cu abilitatile sale de comunicare cu pisicile si cateii care au trecut pragul Cattitude PetSpa.

De asemenea, pe langa sedinta de grooming, castigatorul va primi din partea Cattitude Brands mai multe premii surpriza.

Succes tututor!

Diana

Social Media Dog Lady

Articole Similare

Post navigation

Posteaza un Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *