Marco Westie Fest!

14 Septembrie! Save the date! Nu de alta, dar atunci MarcoVet organizeaza un eveniment de socializare in exclusivitate pentru westie terrier si stapanii acestora, cu sprijinul Cattitude Brands, Barblade si Hill’s.

Ce se intampla mai exact? Pai, vom avea muzica, cocktail bar, un foto corner, spatiu de joaca, MC – jucarii, accesorii si gadgets pentru distractie, activitati interactive, iar personalul din cadrul spitalului MarcoVet va fi la dispozitia participantilor pentru a da informatii cu privire la problemele de sanatate ce privesc rasa westie.

De asemenea, vor fi specialisti in nutritie care vor deslusi tainele unui stil de viata echilibrat, iar dresorii nostri vor fi alaturi cu sfaturi si recomandari cu privire la problemele comportamentale ale companionului.

Cat despre activitatile pe care gasca Cattitude Brands le are in program, ei bine… Pe langa standul propriu-zis cu produse premium si super-premium, vom face demonstratii cu articolele din portofoliu (lese/hamuri/zgarzi/jucarii) si vom organiza urmatoarele concursuri (la interval de 30 de minute fiecare):

  • Aport
– vom premia cateii care ajung primii cu mingea inapoi la stapan (vom folosi un aruncator special de mingi – Woodchuck)
  • Calea Ispitelor
– concursul se desfasoara in felul urmator: vom „pava” o alee cu recompense, iar cateii care vor ajunge primii la stapan vor fi desemnati castigatori
  • Venire la Apel
– vom premia cateii care vin primii la chemare
  • Talent show/ concurs cu trucuri
– vom premia cateii care stiu sa faca cele mai impresionante trucuri
  • Westie-ul cu cea mai frumoasa personalitate
– vom premia blanosul care ne va cuceri prin frumusete, relatia cu stapanul, poveste 🙂
Ultimul concurs va avea drept premiu o hainuta de sezon. Celelalte premii vor consta in recompense super-premium, mingi Orbee Tuff , bandane Insect Shield. De asemenea, castigatorii vor beneficia de o sedinta gratuita la Cattitude PetSpa, iar toti participantii la activitatile noastre vor primi vouchere cu discount special de 5% la achizitionarea oricarui produs din magazinul nostru (oferta valabila pana pe 30 septembrie).
Prin urmare, va asteptam in numar cat mai mare. Iar pentru a fi la curent cu toate update-urile ce tin de eveniment, nu uitati sa dati join pe Facebook la Marco Westie Fest: 14 Septembrie 2017. PS: Intrarea este libera! 🙂

Marco Westie Fest: Joi 14 Septembrie 2017 intre orele 19.00-23.00
Localizare: MarcoVet – Strada Campul Pipera nr. 115, 077190 – Voluntari, Judetul Ilfov

Intrare libera

Diana

Social Media Dog Lady

Articole Similare

Post navigation