Review: Mingea Orbee Tuff pentru cainii care distrug jucariile

Fisa vinovat

Nume: Iancu

Rasa: Doberman

Varsta: 2 ani si 9 luni

Preocupari: joaca, alergat, cersit mancare, distrus jucarii

Inca de la varsta de doua luni, cand l-am adus prima oara pe Iancu acasa, dobe a facut o pasiune pentru a distruge jucariile. De altfel, pe masura ce crestea, dobora un nou record de viteza. Daca in primele luni o jucarie rezista pana la o saptamana, in prezent nu dureaza mai mult de cinci minute pentru a rontai una in asa fel incat nici nu-ti mai dai seama de forma pe care a avut-o initial.

Data fiind situatia, mi-am scos din mintea ideea de a-i mai cumpara vreodata dog toys, pentru ca nu mai vedeam rostul. Pana cand…

Intr-una din zile, povestindu-le colegilor de la Cattitude Brands despre relatia lui Iancu cu jucariile, mi-au recomandat mingea Orbee Tuff® de la Planet Dog.

5 colti din 5 pe scara durabilitatii

Cei de la Planet Dog au un concept foarte interesant. Produsele pe care le au in portofoliu sunt evaluate in „colti”, in functie de muscatura blanosului. Astfel, pentru cei mai aprigi distrugatori sunt recomandate produsele marcate cu „5 colti din 5 pe scara durabilitatii”. Pentru seniori, in schimb, este indicata o jucarie evaluata cu 3 colti din 3.

In primul rand, pentru ca un caine batran nu mai are dantura la fel de puternica precum un caine adult, iar in al doilea rand, pentru ca acesta nu va mai fi la fel de interesat de distrusul unei jucarii. Motiv pentru care cei de la Planet Dog au o linie speciala pentru cainii mai in varsta, care este imbogatita cu o cantitate suplimentara de menta. Dar despre aceste informatii, pe larg, intr-un alt articol.

Forma sferica

Forma mingii Orbee Tuff® nu este intamplatoare. Sferele sunt mult mai greu de distrus fata de jucariile in forma de os, spre exemplu.

De asemenea, designul globului pamantesc nu este nici el intamplator. „Continentele” au o cantitatea mai mare de menta si reprezinta atractia principala pentru patruped. In timp, acestea se pot dezlipi in anumite locuri, insa mingea, per total, va ramane intacta.

Totodata, interesul cateilor pentru „continente” este crescut si datorita cantitatii mai mari de menta din continut.

Menta si studiile specialistilor

In urma cercetarilor intense, specialistii au descoperit ca aroma preferata a cateilor este menta. Prin urmare, pentru a-i stimula, jucariile au o anumita cantitate de menta in compozitie, iar la fiecare muscatura se elibereaza aceasta aroma plăcuta.

De altfel, nu doar partea blanosilor a fost luata in considerare, ci si a stapanilor. Astfel, se pare ca aroma aceasta este bine tolerata si in randul oamenilor. Asta daca va intrebati de ce menta si nu scortiaoara, de exemplu. 😀

Spatiu pentru recompense

Un alt plus al mingii Orbee Tuff® este acela ca, spre bucuria cainilor noștri, poate fi umpluta cu recompense. De la unt de arahide si bucati de mar sau morcov la treaturi speciale sau chiar mancarica obisnuita a patrupezilor.

Dimensiunea e importanta

Pentru a va asigura ca prietenul vostru pufos se bucura la maximum de toate calitatile unei Orbee Tuff® Ball, e important sa-i luati o minge potrivita in raport cu varsta sau talia acestuia. De altfel, nici nu e greu sa va dati seama, pentru ca dimensiunile Orbee Tuff® sunt: S, M sau L.

Un criteriu de care mai puteti tine cont in alegerea mingii este ca aceasta nu trebuie sa stea fixa in gura catelului, pentru ca acestuia trebuie sa-i fie cat mai comod atunci cand o apuca.

Aaadar, daca aveti acasa un blanos cu indeletniciri similare cu ale dobermanului meu, va recomand mingea Orbee Tuff®. Alte avantaje ale acestei mingi:

  • designul (este un mini-glob pamantesc)
  • are gust de menta (yum!)
  • e disponibila in mai multe culori si marimi (cea din imaginile cu Iancu este fluorescenta)
  • este non-toxica
  • se poate umple cu recompense
  • 100% garantata

De unde pot achizitiona mingea Orbee Tuff®?

Simpatica minge poate fi achizitionata atat din magazinul nostru online (aici), cat si din cel fizic (Gh.I. Sisesti, 225C, Bucuresti).

Alte mingi de la Planet Dog 5 colti/5:

Diana

Social Media Dog Lady

Articole Similare

Post navigation

Posteaza un Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *