Review: Hamul Journey Dog de la Kurgo

        Hamul Journey Dog de la Kurgo imbina intr-un mod armonios confortul cu durabilitatea. Acest ham este perfect, atat pentru plimbarile zilnice, cat si pentru cateii mai energici, ce merg in drumetii sau la alergat.

Dar ce m-a facut, de fapt, sa aleg acest ham pentru Grizzly, un golden retriever de 4 ani, caine de terapie, a fost dubla functie a hamului: acest ham este incorporat cu doua inele de prindere a lesei, unul pe spate si unul pe piept, prinderea in fata fiind singurul mod in care merg cu Grizzly in lesa. Mi s-a parut foarte atractiv faptul ca ambele inele de prindere sunt confectionate din metal.

Toate aceste elemente, combinate cu manerul pentru extra control (care poate deveni foarte util atunci cand vrei sa iti scoti retrieverul din apa) m-au convins ca acest ham este perfect pentru mine si Grizzly.

Care sunt caracteristicile hamului?

1. Materialele rezistente.

Atat partea de spate, cat si cea pentru piept sunt confectionate din material ripstop respirabil (un material din nailon tesut cu o tehnica speciala care ii sporeste rezistenta la rupere si sfasiere) iar toate cataramele sunt confectionate din metal, folosind aceeasi tehnologie care exista la hamurile alpinistilor. Acest lucru nu il face mai greu de pus pe caine, fiind, spre surprinderea mea, un ham foarte usor de „imbracat” si „dezbracat”.

2. Manerul de pe spate ce poate fi utilizat pentru a ajuta cainele sa isi ridice partea din fata a corpului  in diverse situatii, dar si pentru a controla patrupedul mai usor in plimbarile obisnuite (la trecerea de pietoni sau cand vede un gunoi gustos pe strada, de exemplu 😀 )

3. Dualitatea – poate fi folosit atat ca ham simplu, cat si ca ham cu prindere in fata, datorita inelului de pe piept, fiind astfel un ham ideal pentru cainii care trag in timpul plimbarilor.

4. Cele patru marimi (Small, Medium, Large, Extra Large) si cele patru puncte de ajustare pe ham (doua la gat si doua la piept) fac hamul usor de modificat si personalizat, potrivit pentru majoritatea cainilor si a diferitelor tipuri de corp ale acestora.

Culoarea hamului poate fi aleasa dintre doua combinatii, Charcoal/Chili Pepper, adica hamul purtat de Grizzly, si Charcoal/Coastal Blue.
Hamul vine cu o lesa scurta, de 25cm, in culoare asortata, ce poate fi folosita ca lesa de trafic cand cainele trebuie sa stea la picior sau pentru a prinde cainele în masina, ca sa nu deranjeze soferul in timp ce acesta conduce.

Recomand hamul Journey Dog de la Kurgo tuturor stapanilor cu catei care trag, celor care au nevoie de control suplimentar in anumite situatii sau de ajutor pentru depasirea obstacolelor, precum si cateilor activi, dornici de aventura. Sunt foarte incantata de ham si sunt sigura ca Grizzly il va folosi foarte mult de acum inainte. Daca vreti sa vedeti in ce aventuri vom purta acest ham, va invit sa ne urmariti pe pagina noastra, Funny Face Pack.

Articole Similare

Post navigation

Posteaza un Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *