Review: Lesa EzyDog Zero Shock

Astazi vreau sa va vorbesc putin despre lesa mea preferata – Lesa ZeroShock de la EzyDog. Este lesa perfecta pentru baietii mei, Whiskey si Grizzly! Inainte sa iau o a doua lesa, schimbam mereu in timpul plimbarii lesa de la unul la celalalt, pentru ca nu ma puteam hotari pentru care dintre ei am mai multa nevoie de ea.

Ce o face pe lesa ZeroShock sa fie favorita mea?

1. Manerul este foarte comod de tinut in mana, deoarece este captusit cu neopren moale

2. Sub maner, lesa are incorporat un inel din plastic perfect pentru diverse accesorii, precum pungute sau un clicker

3. La mijlocul lesei, in locul perfect, se afla o bucata de cauciuc ce ma ajuta sa folosesc lesa la o lungime mai scurta fara a exista riscul ca aceasta sa imi alunece din mana cand cainele trage

4. Are incorporata o banda elastica bungee Zero Shock™ – tehnologie creata de EzyDog menita sa absoarba socurile – esentiala atunci cand ai doi masculi care vor sa miroasa fiecare centimetru patrat de trotuar, evident fiecare intr-o directie diferita in acelasi moment.

5. Inainte de carabina lesei se afla si un al doilea maner – un trafic leash foarte practic pentru situatii cand ai nevoie de control mai mare, precum la traversatul strazii.

Dupa cum am spus, folosesc cu succes lesa atat pentru Whiskey, care iese la plimbare cu zgarda (momentan foloseste zgarda Neo Wide de la EzyDog), cat si pentru Grizzly, care iese doar cu un ham cu prindere in fata (in momentul de fata hamul Kurgo Journey este favoritul lui).

Lesele vin in 7 varietati de culoare, iar noi le avem pe albastru si rosu. Colectia noastra de produse EzyDog se completeaza si cu hamul Chest Plate (purtat in poza de Whiskey) si zgarda Neo Wide (purtata in poza de Ida).

Cu siguranta voi ramane fidela acestei lese mult timp de acum incolo, pentru ca, desi pare mult spus,  chiar mi-a usurat viata in timpul plimbarilor cu gasca mea completa!

Articole Similare

Post navigation